A BETTER PLACE – Random Scream /Davis Freeman (BE/US)


Event Details


JUMP TO ENGLISH VERSION!

Varighet: 60 min
ETTERPÅSNAKK etter forestillingen!

KJØP BILLETTER HER!

A BETTER PLACE – Random Scream /Davis Freeman (BE/US)

En snik-politisk interaktiv forestilling, et forsøk på å løse alle verdens problemer på én time.

A better place er et forsøk på å løse alle verdens problemer i løpet av én times teaterperformance. Ja, det høres kanskje ambisiøst ut, men hvorfor ikke la kunsten få prøve å forandre verden atter en gang?

Det er innlysende at svarene ikke kommer ovenfra og ned – ellers ville vi vel ikke vært der vi er i dag – så hvorfor ikke omfavne en voksende revolusjon som ulmer fra bunnen og oppover? A better place  er en av flere performancer av Davis Freeman og Jerry Killick, som reflekterer rundt hvordan vi mennesker velger å leve våre liv i dag. De går i aktiv dialog med publikum og inviterer til handling og tiltak.  Gjennom forestillingene prøver de å vise at det er mulig å bli venner med totalt fremmede mennesker, også utenfor teateret, som er villige til å hjelpe til med å skape en bedre verden.

Ansiktet bak forestillinga:

davis_freemanDavis Freeman syntes Al Gore’s film “The inconvenient truth” var så kjedelig at han sovnet. Ikke at den ikke var viktig, men bare kjedelig formanende. Det funker ikke, mener Freeman. Man kan bare legge frem fakta og skape en debatt – så må folk finne ut selv. Freeman prøver selv å finne en strategi for å nå mennesker som ikke allerede er “omvendt”, og har funnet en løsning på dette som du får vite i en overraskende vending i forestillinga.

MEDVIRKENDE:
Konsept og regi: Davis Freeman
På scenen: Jerry Killick, Davis Freeman og Elena Yakovleva
Visuell grafikk: Sam Vanoverschelde
Co-produsert av: Random Scream, WorkspaceBrussels & the Monty


A BETTER PLACE – Random Scream/Davis Freeman (BE/US) Theatre

A sneaky-politically interactive performance that attempts to solve all of the world’s problems in an hour.

Yes, this may sound ambitious, but why not let art try to change the world yet again. Davis Freeman and Jerry Killick reflect on how we as humans choose to live our lives today. They engage in active dialogue with the audience and urge for action and measures to be taken. Through the performances they try to show that it is possible to become friends with total strangers, outside the theatre aswell, who are willing to help make the world a better place.