Billettbestilling

Billettsalget til Vårscenefest 2016 åpner snart.

Billettpriser
Ordinær kr. 200
Festivalbillett kr. 150 for deg med festivalarmbånd
Student (inntil 26 år) kr. 120
Barn (inntil 16 år) kr. 80
Festivalarmbånd kr. 100
Armbåndet gir deg rabatterte billetter til de fleste forestillingene, samt gratis inngang på HusFesten 30. April – så fremt det er plass.

 

Billettbod i Rakettkiosken
Besøk oss i vår billettbod i Rakettkiosken på Stortorget! Vi holder åpent kl. 12.00–15.00 fra og med lørdag 23. april og helt til festivalens slutt.

Billettsalg i døra
Billetter til Vårscenefests arrangementer fås også kjøpt ved spillestedene en time før forestilling. Vi oppfordrer likevel til å forhåndskjøpe billetter på nett for å være sikret plass på forestillingen. Ved nettkjøp kan du fremvise bekreftelsen på smarttelefon i døra, eller skrive ut bekreftelsen dersom du ikke har smarttelefon.

Billetter til Scenetekstivalen 2016
I billettboden vil vi også forhandle billetter og festivalarmbånd til Scenetekstivalen, som går av stabelen samme uke som Vårscenefest. For mer informasjon om Scenetekstivalens program og billettpriser, se Ferske Sceners nettside eller Scenetekstivalens Facebook-side.

NB: Billetter til Vestregata av Maja Bohne Johnsen forhandles av Hålogaland Teater og Aurora Kino Fokus. Egne priser gjelder.

Rådstua

Bildet er fra festivalen i 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.