BLI FRIVILLIG!

For niende gang arrangeres scenekunstfestivalen Vårscenefest. På programmet står både lokale og internasjonale artister. Vil du også være med på å avvikle vårens festligeste scenekunstopplevelse? Bli med da vel!

TRYKK HER FOR Å REGISTRERE DEG

VILKÅR FOR FRIVILLIGE VED VÅRSCENEFEST

Hva slag oppgaver trenger vi frivillige til?

Produksjon (rigg, praktisk)
Er du glad i å bruke armer og bein litt? Bidra her om du vil hjelpe til med å gjøre scenerommene klare til forestilling, f.eks ordne stoler, scenografi, og være bærehjelp.

Transport
Om du har hatt lappen ei stund, og er en trygg og rolig sjåfør, så haker du av for å hjelpe til her. Festivalen har egen leiebil du kan bruke, og oppgavene går stort sett i henting og levering av artister og utstyr.

Billett/publikumsvertskap
Vi selger billetter til publikum på dagtid, men også like før forestilling. Vi trenger blide, serviceinnstilte frivillige som kan hjelpe med billettsalg og kontroll, hjelpe publikum og finne sine seter, dele ut program og lignende. Være vertskap for publikum, rett og slett!

Markedsføring og profilering
Folk må jo få med seg at det er festival! Om du vil hjelpe til å dele ut flyers, henge opp plakater, lage dekor og denslags, da søker du deg hit. Flere av disse oppgavene foregår i forkant av festivalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.